Redstar

P E R S O N A L I A B E R I C H T

MediaMarkt-CFO Peter Kalden stapt over naar tomatenspecialist RedStar

 DE LIER, maandag 20 december 2021

Peter Kalden is per 15 december jl. benoemd tot CFO van tomatenspecialist RedStar. Kalden was hiervoor CFO bij MediaMarkt. In zijn nieuwe brede rol gaat Peter Kalden leidinggeven aan het Finance en het IT-team en is hij de sparring partner voor de CEO en andere collega’s in het Leadership Team bij het ontwikkelen en doorvoeren van de ambitieuze business strategie van RedStar.

 Henri Lambriex, CEO van RedStar: ‘Peter is een geweldige versterking van ons team. Hij brengt ervaring die wij nodig hebben om onze groeiplannen te realiseren in een zeer dynamische en uitdagende omgeving. Bovendien is Peter een man die past bij het profiel van onze senior leaders. Wij weten dat onze mensen het verschil maken en hebben hem leren kennen als een man met aandacht voor de mens. Wij kijken ernaar uit om samen met hem onze ambitieuze plannen te gaan realiseren.’ 

Nadat hij zijn loopbaan is begonnen bij ICI, was Peter de afgelopen 22 jaar heel succesvol bij MediaMarkt, Saturn Retail Group (MSRG). In zijn laatste functie was hij CFO België en Luxemburg. Daarvoor was hij o.a. Ad interim CFO Zweden, Finance director Belgie en Luxemburg en Controlling Director Benelux. Hij is zijn loopbaan bij Media Markt begonnen in 1999 toen de eerste winkel in Nederland werd geopend. Gedurende deze jaren heeft Peter een zeer brede en diepe ervaring opgebouwd op Finance en IT-gebied en veel bijgedragen aan een onderneming die uitgegroeid is tot markleider in Europa.

https://www.groentennieuws.nl/article/9384694/mediamarkt-cfo-peter-kalden-stapt-over-naar-redstar/